Smykker – ‘girls best friend’

  • by
øreringe

Hvem husker ikke Marilyn Monroe’s udødelige ‘diamonds are a girls best friend’ fra 1953.

Smykker med diamanter er med til at fremhæve alt det skønne ved en kvinde. Hun kommer til at ligne en million samtidig med at selvværdsfølelsen og selvtilliden kommer helt i top.

En kvinde med top selvværd og selvtillid stråler automatisk mere og kommer på den måde til at matche ‘blink blink’ effekten fra de kostbare diamantsmykker, som hun bærer. Og så er det ligemeget om hun har lånt pengene til smykkerne i banken eller hun har taget lån udenom banken – som mange gør i dag. Både til smykker og andre forbrugsgoder.

Enhver mand med bare lidt respekt for sig selv går efter de smukkeste smykker til sin udkårne og får dermed opbygget sin eget trust- og credibility score.

Transformationen – udviskningen mellem smykket og manden øges, så båndene mellem mand og kvinde øges.

Nu er det giveren af diamanterne – altså manden der transformeres til ‘girls best friend’.

Scor med diamantsmykker

Har du råd er det nok det bedste scoretrick du kan anvende. Det ældste trick i nyere tid, som beviseligt virker.

Mange mænd med pengepungen i orden kan også bruge et smukt diamantsmykke til at forsone en uoverensstemmelse.

Er det din næste forsonings- diamantring?

Hvor vi andre fattigrøve køber en blomst i kærestens yndlingsfarver, så går det altså lidt renere og uproblematisk ind med en forsonings-diamantring.

Hvordan finder du det perfekte smykke?

Det perfekte smykke kræver et godt indblik i din partners smag og stil. Er hun til guld og glimmer? Eller er hun til det enkle? Guld?, Hvidguld?, Sølv? eller billigt blik?

Hvad skal diamanten pakkes ind i? Skal det være en enkel ring af hvidguld, med en række af de smukkeste diamanter man kan tænke sig eller en diskret ørering?

Det kræver en god indsigt, som du kun kan få ved at være sammen med din kæreste og bruge tid på at lære hende ordentligt at kende.

Du kan bladre i mode- og smykkemagasiner og spørge hvad hun synes om forskellige ting. Når i er i byen og shopper, så læg mærke til hvad hun går målrettet efter.

Find ud af hendes stil og hendes smag og vælg så det smykke der matcher hende.

Hvor kan jeg købe det rigtige smykke?

Pandora er måske det smykkefirma du først kommer til at tænke på hvis du skal ud at købe et smykke, der stråler af kvalitet og samtidig er til at betale ude at skulle være på denne liste: ‘forbes 500 richest person‘.

Du kan også besøge den lokale smykkebutik og få personlig rådgivning. Det vil vi nok anbefale.

Når du taler med en smykkeekspert skal du være helt ærlig og fortælle om alle de observationer du har gjort dig med din partner.

Vær også ærlig omkring din økonomi. Hvor meget har du reelt at købe for.

Der er selvfølgelig også den mulighed at du kan finansiere dit smykke ved at låne penge til det.

Tænk på det på den her måde. Hver måned når du betaler ydelse på dit lån tænker du på din henrivende kæreste og hvor glad du har gjort hende ved at købe et smykke, som var lidt dyrere end du egentlig havde råd til.

Vi ønsker dig held og lykke med med din smykkejagt og håber at du bliver ‘din kærestes best friend’.