Gudeskøn med s-m-y-k-k-e-r

  • by

En diamant der glimter i tanden når der smiles. Hvidguldet fra ringen der glimter i solen når telefonen holdes op til øret. Brillanterne i øreringene der svinger frem og tilbage mens den ene østers efter den anden konsumeres i lyset fra en designerpendel på en toplækker restaurant med stjerner der funkler om kap med gæsternes fantastiske smykkebesætning.

Det oser af rigdom – men også af skønhed. Smukke smykker er gudeskønne og beriger livet og behager øjnene. De giver glæde til sjælen og de opgradere den der bærer smykkerne til en nydelse og henrivende skønhedsåbenbaring.

Jeg vil ikke falde for fristelsen og benævne bærerne af de fantastiske smykker med han eller hun. Jeg vil ikke provokere de kønsløse ved at favorisere skønhed mod en mand eller mod en kvinde.

Ethvert menneske kan bære et smukt smykke og smukke smykker skaber smukke mennesker som både skiller sig ud og og falder i et med naturen og den rigdomspragt af smukhed som indeholdes dér.

Rådne penge

Penge kan ikke måle sig med den skønhed, som smykker besidder men der skal desværre penge til at skaffe denne ufattelig skønhed som smykker kan bibringe ens liv og levned.

Når jeg skriver rådne penge mener jeg ikke rådne i bogstavelig forstand. Men at smykker skal koste så meget som et hæderligt menneske kan tjene på en stor del af sit liv er da råddent.

Det er ikke alle forundt at nyde den skønhed, som et smykke kan bibringe en. Heldigvis er naturen da stillet til rådighed for os alle og koster ingen penge.

Lån udenom banken

Skulle fristelsen til smykker være så stor at du ikke kan modstå den trods det at din jævne stands ringe kår gør det umuligt for dig at erhverve smukke smykker for egene midler – er det muligt at få hjælp udefra. Her tænker jeg på banken – eller hvis det er for pinligt at stå ansigt til ansigt med sin bankrådgiver – så lån penge udenom banken til en rente der sikkert ikke er meget højere end i din egen bank.

Vil du være sikker på at de penge du låner udenom banken er til en fair rente, så sammenlign lån der udbydes på nettet. Men brug en ordentlig tjeneste der ikke manipulerer med sammenligningsresultaterne og som viser dem i rigtig rækkefølge. Dvs fra billigst til dyrest.

Gør dig selv den tjeneste hvis du bliver fristet til at låne til smukke smykker.